Te beluisteren iedere maandag van 19:00 - 21:00 uur bij de HTR en op
zondag 11:00 - 13:00 uur bij
ROS-Kabelkrant, ZIGGO kanaal 43 en
24 uur per dag via onze website.

Uitnodiging Presentatie Brabants Boekenweekboek

De redactie van het Brabants Boekenweekboek, bestaande uit Cor Swanenberg en Jan Luysterburg, nodigt u gaarne uit voor de presentatie van het veertiende Brabants Boekenweekboek, met als titel Moeder de vrouw.

Deze presentatie vindt plaats op zondag 10 maart 2019 in het Lithse NMA, een nieuwe multifunctionele accommodatie, die op het moment dat wij dit schrijven nog geopend moet worden en nog geen naam draagt. De nieuwe gemeenschapsruimte is gelegen aan het Marktplein 20 in Lith. Het gebouw ligt tegenover de kiosk.

Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot circa 16.30 uur. De toegang is gratis.

Aan deze veertiende editie van het Brabants Boekenweekboek werken maar liefst 48 auteurs mee. Zij publiceren in deze bundel verhalen en gedichten, die stuk voor stuk geschreven zijn in het dialect van hun woonplaats of geboortestreek. Het boek is fraai geïllustreerd door Iris Bongers.
Tijdens het programma wordt namens de gemeente Oss door een jury, bestaande uit Leo Hoeks (juryvoorzitter), Adri Hoppenbrouwers en Piet Vos, voor het beste verhaal of gedicht de Willem Ivenprijs toegekend en uitgereikt.
Vanzelfsprekend zal de winnaar van de Willem Ivenprijs zijn of haar verhaal of gedicht vervolgens ten gehore brengen. Een dergelijke bijdrage wordt ook door andere auteurs verzorgd. Traditiegetrouw zijn er verder ook nu weer muzikale programmaonderdelen.

 

© 2011 - 2019 'n Lutske Brabants - Vandaag: zondag 20 januari 2019 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft 's-Hertogenbosch - Sponsor: Frans van den Bogaard