Te beluisteren iedere maandag van 19:00 - 21:00 uur bij de HTR en op
zondag 11:00 - 13:00 uur bij
ROS-Kabelkrant, ZIGGO kanaal 43 en
24 uur per dag via onze website.

Gerard van Kol presenteert nieuwe CD ‘Van Leissel III’

Op zondagmiddag 27 oktober 2019 presenteert Gerard van Kol zijn nieuwe cd met de toepasselijke titel ‘Van Leissel 3’.

GerardVanKol 01In onvervalst Liessels dialect verhaalt hij over allerlei dingen die hem bezighouden. Vrolijke liedjes worden afgewisseld met liedjes met een serieuze ondertoon. Ook nu weer heeft hij tal van muzikanten weten te strikken om aan de opnames mee te werken. Heel bijzonder is dat ook twee Liesselse muziekverenigingen op de cd te horen zijn. Samen met zanggroep Chanterelle zingt Gerard het bekende ‘Het Dorp’ en het nostalgische ‘Fotoalbum’ vertolkt hij met begeleiding van muziekvereniging Tune, die tijdens de opnames nog Harmonie St. Cecilia heette.

GerardVanKol 02De presentatie belooft een ware muzikale happening te worden. Uiteraard zal Gerard, begeleid door een live band, de complete cd ten gehore brengen. Ook muziekvereniging Tune en zanggroep Chanterelle hebben hun medewerking toegezegd. Behalve de liedjes van de cd zullen zij afzonderlijk nog enkele nummers uit hun eigen repertoire laten horen. Verder is er nog een gastoptreden van de Liesselse zangeres Janne Seuren. Na afloop is er gelegenheid om nog wat na te buurten en is uiteraard de gloednieuwe cd te koop. De cd presentatie begint om 14:00u. en vindt plaats in de Kastanje. De toegang is gratis. 

Ge komt toch ôk

© 2011 - 2020 'n Lutske Brabants - woensdag 22 januari 2020 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard