Iedere zondag en woensdag
van 11:00 - 13:00 uur bij
ROS-TV-krant,
ZIGGO kan. 43 en Trinet kan. 532
Iedere zondag van 13:00 - 15:00 uur
en dinsdag van 12:00 - 14:00 uur bij
Lokaal 7, FM 107.4 en Lokaal7-app
en maandag van 19:00 - 21:00 uur bij HTR - ZIGGO Kanaal (1)917
en natuurlijk 24 uur per dag via onze website.

Speciaal ouderenproject met Gerard van Maasakkers in De Lievekamp

Op dinsdag 21 december 2021 presenteert De Lievekamp een speciale voorstelling voor ouderen waarbij onderlinge ontmoeting centraal staat: Grijs Gedraaid. Deze voorstelling is een samenwerking tussen Kamerata Zuid, Gerard van Maasakkers, Stichting Stoute Schoenen en Andrew Greenwood. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Foto: Freekje Groenemans

rondje gerard van maasakkers 300

Voor jongeren is het haast maandelijkse kost: naar een concert gaan. Voor veel ouderen is dit echter niet vanzelfsprekend. Zeker in aanloop naar de feestdagen kan iedereen wel een lichtpuntje gebruiken. Daarom presenteert De Lievekamp op dinsdag 21 december de speciale voorstelling Grijs Gedraaid. Een uniek programma voor ouderen, waarbij muziek, beweging, creatie en onderlinge ontmoeting centraal staan. Leeftijd of eventuele lichamelijke beperkingen vormen geen belemmering: iedereen kan meedoen! Deze unieke samenwerking tussen Kamerata Zuid, Gerard van Maasakkers, Stichting Stoute Schoenen en Andrew Greenwood is een Brabants initiatief en sluit naadloos aan bij de programmalijn Theater van de Stad van De Lievekamp: theater toegankelijk maken voor iedereen.

Unieke interactieve voorstelling
Deze ochtend brengt de Brabantse zanger Gerard van Maasakkers veel van zijn bekende liedjes, maar in een bijzondere uitvoering. Hij wordt namelijk begeleid door het voltallige orkest van Kamerata Zuid. Deze unieke versie van zijn liedjes is nog nooit eerder ten gehore gebracht. Desalniettemin heeft deze ochtend ook een interactieve tint, want stilzitten is geen optie met danser Andrew Greenwood. Na afloop van de voorstelling verzorgt Stichting Stoute Schoenen in het Theatercafé van De Lievekamp een creatieve activiteit, om dit uitje helemaal compleet te maken. Het programma wordt ondersteund door studenten Maatschappelijke Zorg van ROC De Leijgraaf.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor de voorstelling Grijs Gedraaid op dinsdag 21 december, aanvang om 11.00 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, zijn vanaf € 19,50 koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.


© 2011 - 2021 'n Lutske Brabants - maandag 29 november 2021 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard