Te beluisteren:
zondag 11:00 - 13:00 uur bij
ROS-Kabelkrant,
ZIGGO kanaal 43 en
maandag van 19:00 - 21:00 uur bij HTR
en natuurlijk
24 uur per dag via onze website.

Website 'n Lutske nagenoeg af

Na een jaar is de website van ons programma eindelijk weer bijgewerkt en voldoet nu weer aan de hoogste veiligheidsnorm tegen hackers.

Tevens zijn de boeken en CD's bijgewerkt.

Heeft u CD's, boeken, DVD's van Brabants dialectartiesten en/of schrijvers dan zijn ze welkom.
De boeken en CD's zullen 5 jaar blijven staan op onze druk bezochte website.

Kijk ook eens naar de Bossche straten, heel veel informatie over de straten van 's-Hertogenbosch. We zijn trots dat we ze mogen gebruiken van de Werkgroep Toponymie van de Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch.

Wekelijks zal het radiospelletje, dat vroeger bij Omroep Brabant werd uitgezonden, "Bij Wijze van Zak Mar Zegge" op onze site te beluisteren zijn. Hier kunt u een mooi boek of CD mee winnen, dus zeker meedoen.

Ook zijn de bekende columns van Hannes van Cisse, Klaas van Bètte en De Contente Mens te beluisteren of te lezen. Iedere week natuurlijk een nieuwe.

Ook kunt u luisteren naar ons radioprogramma dat we wekelijks maken voor de ORVA in 's-Hertogenbosch. Dit kunt u doen bij Uitzending gemist.

En dan natuurlijk onze agenda, die al van 2000 meedraait op onze site. Hou ons graag op de hoogte van uw optredens. Wij nemen ze graag mee.

Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten.

Frans en Dré

© 2011 - 2020 'n Lutske Brabants - woensdag 26 februari 2020 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard