Te beluisteren iedere maandag van 19:00 - 21:00 uur bij de HTR en op
zondag 11:00 - 13:00 uur bij
ROS-Kabelkrant, ZIGGO kanaal 43 en
24 uur per dag via onze website.

Agenda

Donderdag 21 november 2019

Activiteit: Van Slaaf tot Meester Steven Brunswijk 250Steven Brunswijk
Locatie Beneluxtheater Den Durpsherd te Berlicum
Gasten: Steven Brunswijk
Aanvang: 20:15 uur
Reserveren: (073) 503 20 16
Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.durpsherd.nl

Humor is voor Steven Brunswijk de beste manier om de slavernij bespreekbaar te maken. Want als we het in Nederland over de slavernij hebben, ontstaat er altijd een krampachtige en serieuze sfeer. Terwijl het ondertussen 155 jaar geleden is! Maakt dat het minder erg? Nee absoluut niet. Kun je er dan wel grappen over maken? Het zal eens tijd worden. Maar kan het ook? Dát gaat Steven met tijdens zijn voorstelling Van slaaf tot meester met het publiek uitzoeken. Op 21 november speelt Steven in Den Durpsherd.

Steven Brunswijk is bekend als de Braboneger sinds zijn Dumpert-filmpje “Gewoon Betalen” op GeenStijl meer dan 400.000 keer is bekeken. Sindsdien is Steven ontdekt door honderdduizenden mensen op internet en minstens zo vaak bekeken op Youtube. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan een gimmick zijn, bleek onlangs bij het theaterdebuut van de Braboneger met de voorstelling “Vooroordelen”. De voorstellingen waren in een razendsnel tempo uitverkocht. Als wij Steven mogen geloven is dit nog maar het begin. “Ik wil mensen gewoon laten lachen”, vertelt hij zelf. “Ik voel mij thuis op het podium, ik kan mezelf zijn.”

De voorstelling van Steven Brunswijk op donderdag 21 november in Den Durpsherd begint om 20.15 uur. De entree bedraagt 17,00 euro.

 

© 2011 - 2019 'n Lutske Brabants - vrijdag 15 november 2019 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard