Te beluisteren:
zondag 11:00 - 13:00 uur bij
ROS-Kabelkrant,
ZIGGO kanaal 43 en
maandag van 19:00 - 21:00 uur bij HTR
en natuurlijk
24 uur per dag via onze website.

Agenda

Zaterdag 16 mei 2020

Activiteit: Heden, Verleden en Toekomst Willemvermanderejpg 250Willem Vermandere
Locatie Podium Reimerswaal te Rilland
Gasten: Willem Vermandere
Aanvang: 20:00 uur
Informatie: (0113) 55 15 52
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://podiumreimerswaal.nl

WILLEM VERMANDERE met ‘Heden, Verleden en Toekomst’

Zo om de paar jaar nodigen we Willem graag uit om weer eens te komen spelen, mede omdat we weten dat we daar heel veel mensen een plezier mee doen. Ondanks zijn leeftijd (hij is dit jaar 80 geworden!) is Willem nog erg actief.
Willem Vermandere: een bijzonder mens, een filosoof en begenadigd zanger/verteller. Maar daarnaast is hij ook nog beeldhouwer/schilder en schrijver. Zijn teksten zijn als literatuur en zijn muziek heeft een zuidelijk timbre. Hij kan als geen ander liedjes over het leven, personen, gebeurtenissen en de maatschappij op een conférence-achtige manier en met een unieke mimiek aan elkaar breien. Dit alles vindt zijn weerslag in zijn theaterprogramma. Een ‘concert’ van Willem is steeds een sfeervol programma met een mengeling van oud en nieuw werk. Willem mijmert over het heden, het verleden en de toekomst. De pers over een optreden van Vermandere: “Twee uur Vermandere, de tijd vliegt voorbij!” “Vermandere ontroert, vertedert en charmeert het publiek, houdt ze een spiegel voor en maakt ze aan het lachen”. “Onbegrijpelijk waarom theaterminnend Nederland deze intrigerende Vlaming nooit massaal in de armen heeft gesloten”. Herman van Veen: “Zijn liedjes zijn als hout & steen, Zijn wijsjes als van water, Zijn wijsheid is van vroeger nog en voor heel veel later” De muzikanten: Freddy Desmedt: klarinetten,saxofoons en fluiten - Pol Depoorter: gitaren en mandoline. "Heden, verleden en toekomst"; een avondlang genieten!

www.willem-vermandere.be

 

© 2011 - 2020 'n Lutske Brabants - maandag 24 februari 2020 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard