Iedere woensdag en zondag
11:00 - 13:00 uur bij
ROS-Kabelkrant,
ZIGGO kanaal 43 en
maandag van 19:00 - 21:00 uur bij HTR
en natuurlijk 24 uur per dag via onze website.

Interim-bestuur Boschtion stapt op na kijkje in de boeken

Woensdagmiddag 11 februari 2015 om 16:30 uur werden alle vrijwilligers van onze omroep Boschtion bij elkaar geroepen voor een korte bijeenkomst door het interim bestuur.

boschtion2012klOnze omroep zou een doorstart gaan maken met een nieuw interim-bestuur te weten Stijn Coronel (voorzitter), Xander Beks (vice-voorzitter), Ronald Zaunbrecher (penningmeester) en Arnold Reijnen (secretaris).
Na het bekijken van de boeken, van de afgelopen tijd, vielen er een aantal spraakmakende conclusies op. Zo zou de achterstallige huur bij zowel het huidige als het voormalige pand waarin de omroep zit, nog steeds niet zijn betaald.
Ook zouden de lijsten met namen voor de programmaraad PBO van Boschtion, niet kloppen. Er zouden allerlei afspraken, gemaakt zijn met de vrijwilligers, die niet voorzien zijn van een handtekening.
Het interim-bestuur vindt de financiële risico's te groot en gaf aan, door het financiële wanbeleid van het vorige bestuur bij Boschtion, per direct weer op te stappen.
Het bestuur treedt af omdat ze als rechtspersoon financieel verantwoordelijk wordt voor de omroep. Dat risico is te groot, menen ze.

© 2011 - 2020 'n Lutske Brabants - woensdag 5 augustus 2020 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard