Iedere zondag en woensdag
van 11:00 - 13:00 uur bij
ROS-Radio/ROS-TV-krant,
ZIGGO kan. 43 en Trinet kan. 532
Iedere zondag van 13:00 - 15:00 uur
en dinsdag van 12:00 - 14:00 uur bij
Lokaal 7, FM 107.4 en Lokaal7-app
en maandag en vrijdag van 18:00 - 20:00 uur bij Streektaalradio.nl
en natuurlijk 24 uur per dag
via onze website.

Koosje schrijft 2018

Uit de kast komen

Half Nederland staat strak, een deel van de pillen en een deel van cosmetische ingrepen. Verontrust las ik een artikel over het aantal mislukte gezichtsingrepen. Alleen al in Rotterdam zagen de doctoren er 750 tijdens hun speciale spreekuur voor mislukte gevallen, 750 en het jaar is nog niet ten einde.
Lip- en gezichtfillers zijn grote boosdoeners. Begeleiding met echo’s moet dat voorkomen. Ik denk bij die extra echo's gelijk aan personele inzet. Het is al krap in de zorg, ik weet niet of ik dit wel een goed idee vindt. Nog maar eens even oefenen lijkt me beter.

tomaat 320

Er zijn meisjes die voor hun 18e verjaardag een filler op hun wensenlijstje hebben. Ik vind het een vreemde ontwikkeling. Je hoeft de tv maar aan te zetten en de gemiddelde BN-er in een talkshow heeft een strak gezicht. Elke emotie is verdwenen, lachrimpels zijn compleet weggetrokken. Soms zien lippen er vaak erg opgeblazen uit. Op een of andere manier krijg ik er de associatie bij van twee Unox knakworsten in de maat XL.

Afzakkers
Bij een kijkje op internet kwam ik in een voor mij onbekende wereld terecht. Implantaten voor de billen, ze bestaan echt. Ook daar wil het wel eens misgaan, zo zakte bij een patiënt de implantaten af tot de enkels. Steunkousen is dan toch het eerste waar je aan denkt.
Er blijkt een Mommy make over te zijn voor de zojuist bevallen mama. Handig als de broek in de maat die je altijd had niet meer past. Voor 7500 euro ben je weer strak. Het loont om even over de grens te kijken. Litouwse artsen doen de ingreep voor 5600 euro. Wat heb je daarvoor? Een borstlift, borstimplantaten en volledige buikwandcorrectie. In de prijs is de narcose inbegrepen. Voor de zwaardere vrouw is er een speciaal traject met de mooie behandelnaam Fleur de lis Tummy tuck. Ik kijk ervan op want ik dacht dat de Tummy tuck een bademmer voor baby’s was.

Ik ben behandeld
We hebben zo allemaal onze idealen en ik kop de mijne er maar gelijk in. Ja ik ben behandeld. Geen fillers of een andere cupmaat, ook geen bil-implantaat,
maar een ooglidcorrectie. Waarom hoor ik je vragen. Mijn oogarts merkte bij controles een aantal keren op dat het voor mijn gezichtsveld beter zou zijn als mijn oogleden iets werden opgehoogd. Het vel hing half over de pupillen, dus ik had half zicht. Half zicht wil zeggen dat de ziektekostenverzekeraar de vergoeding inzet, dat was voor mijn portemonnee een prettige bijkomstigheid. Wel jammer dat mijn John de Mol-wallen aan de onderzijde van de ogen niet werden vergoed.
In principe ben ik tegen snijden in gezond vlees, maar heb de ingreep toch laten doen. De ingreep op zich was goed te doen. De specialiste en narcotiseur waren gezellig, de tijd vloog voorbij. Ik heb een soort van BBQ lucht geroken, dat was van het wegbranden van flapjes ooghuid. Het brandalarm ging gelukkig niet af.
Met de ogen dik in de medicinale oogcrème werd ik door een vriendin naar huis begeleid. Thuis begon ik aan de cooling down, met ijspacs bluste ik mijn ogen. Na een kleine drie dagen kwam de zwaartekracht opzetten. Dat had ik niet zien aankomen. Onder mijn ogen hingen twee enorme zakken met vocht en bloed. Bont en blauw, alsof ik een verloren match met Badr Hari achter de rug had. Dat dacht ook de postbode toen hij bezorgd informeerde of alles goed met me ging. Een Gretha Garbo zonnebril deed daarna wonderen.
Ik kan je geruststellen, de foto’s van deze periode zijn beperkt gedeeld en niet bewaard gebleven, althans dat mag ik hopen. De wonden zijn mooi geheeld en met een vleugje oogschaduw zie ik er weer fris uit.
Is het de operatie waard geweest?
Achteraf was ik er erg blij mee. Geen zwaar gevoel meer en ook de avondhoofdpijn was verdwenen. En ik zie weer scherp, en dat willen we toch allemaal een scherpe en frisse blik.

Waar hadden we het over, o ja het opspuiten van je gezicht. Nee dat is aan mij niet besteed en die billen upgrade al helemaal niet! Misschien maar eens naar gezichtsyoga voor ontspanning van de fronsrimpel.
Skin gym noem je dat!

Wil jij dat ook?

 

Gepost door Koosje de Leeuw

 


© 2011 - 2024 'n Lutske Brabants - maandag 26 februari 2024 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard