Iedere zondag en woensdag
van 11:00 - 13:00 uur bij
ROS-Radio/ROS-TV-krant,
ZIGGO kan. 43 en Trinet kan. 532
Iedere zondag van 13:00 - 15:00 uur
en dinsdag van 12:00 - 14:00 uur bij
Lokaal 7, FM 107.4 en Lokaal7-app
en maandag en vrijdag van 18:00 - 20:00 uur bij Streektaalradio.nl
en natuurlijk 24 uur per dag
via onze website.

Cohda regent mee

Bij de lintjesregen op koningsdag krijgen alle gedecoreerden de nieuwe cd van Cohda “Rondje Den Bosch Noggus” uitgereikt. De gemeente geeft deze tweede editie van het schijfje vol met liedjes over Den Bosch aan de nieuwe lintjesdragers, nadat burgemeester Mikkers het eerste exemplaar heeft ontvangen.

EPSON013Sjef van Rooij (muziek) en Hans Lakwijk (tekst) zochten ad hoc (vandaar, omgekeerd: Cohda) zangers voor de door hen geschreven liedjes.
Vanaf nu is de cd voor alle Bosschenaren (en omwonenden!) te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De nieuwe editie van Rondje Den Bosch bevat natuurlijk alle oorspronkelijke liedjes, van Bossche Bollen en Parade tot Nim me mee en De Muntel, om er maar enkele te noemen. Maar nu zijn niet alleen sommige teksten wat aangepast (Joen van Aken en Mijn Bossche hart), er zijn ook twee nummers bijgekomen: Spiegel van de stad – over de Dieze- en Bosschenaar. Deze liederen werden uit eerdere albums geplukt, want ze maken dit Rondje Den Bosch Noggus nog ronder. De Spiegel werd zelfs opgepoetst en opnieuw ingezongen. Van Rooij en Lakwijk menen met deze 20 liedjes een hommage aan Den Bosch te brengen, waarmee elke Bosschenaar blij kan zijn.

De CD is niet in de winkel te koop. U kunt mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ? Als de € 12,50 (cd + verzendkosten) naar haar zijn overgemaakt, wordt de cd naar de besteller opgestuurd.

U kunt ook mailen naar de makers,van de CD, Hans Lakwijk of Sjef van Rooij via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij ontvangen ook graag reacties van luisteraars!


© 2011 - 2024 'n Lutske Brabants - vrijdag 26 april 2024 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard